Най-ефикасният уред за пречистване на въздуха от Ковид-19 вече е на българския пазар!

0

Уникален метод за пречистване на въздуха на закрито без изсушаване, без промяна на състава му и без насищане с вредни вещества създаде италиански научен екип от университетите в Болоня, Бари, Милано и Триест, с подкрепата на Италианското медицинско дружество. 

Уредът Bio Air Cleaner работи чрез автоматична система, която всмуква въздуха, пречиства го чрез биологичен течен филтър и отново го връща, без да добавя в него никакви вредни вещества. Иновацията на научния екип е базирана на дългогодишни изследвания върху разпространяването на вируси и заболявания посредством концентрацията на фини прахови частици.

Последното проучване на екипа е проведено по време на първата вълна от Ковид 19 в Северна Италия, като е доказана пряката връзка между замърсяването на въздуха и бумът на епидемията. Чрез намаляване на концентрацията на фините прахови частици въздухът не само се филтрира и се подобрява качеството му, но и се елиминира разпространението на алергени, бактерии и вируси, включително и корона вирус.

Цялата статия можете да прочетете в БЛИЦ

Напиши коментар

X

Your Shopping cart

Close